Stöd

Tycker du om det du läser här och ge ditt stöd på något sätt får du gärna göra det. Jag är tacksam för all hjälp jag får. Det finns många saker du kan göra.

Kommentera

En av de allra bästa sakerna du kan göra är att lämna en kommentar. Berätta vad du tycker om texten du har läst. Berörde den dig på något särskilt sätt? Känner du någonting för texten?

Det är alltid roligt att få ta del av andras uppfattning av mina texter. Dessutom, får jag reda på vad just du tycker om, ökar chansen att jag kommer att skriva fler liknande texter.

Berätta för andra

Berätta för andra om texter som har berört dig eller du tycker är bra på något annat sätt. Det är ett av de bästa sätten du kan visa din uppskattning på. Om du berättar för andra om en riktigt bra text du har läst här, är det ett av de finaste betyg du kan ge. Om det är en text som dina vänner uppskattar, visar du dessutom din uppskattning för dem.

Sociala medier

Sociala medier är ett bra sätt att bidra. Bara genom att skriva ett inlägg på facebook, twitter eller google+ kan du enkelt och snabbt nå ut till dina vänner. Dela vidare eller retweeta andras inlägg om de hjälpte dig att hitta hit. Eller bara gilla, plussa eller stjärnmärka inlägg, så visar du din uppskattning till mig och din vän som tipsade dig om texten.